Работа в условия на противоепидемични мерки срещу коронавирус COVID-19

TT plast уведомява своите клиенти, че считано от 14.03.2020 услугите, които предлагаме, ще се извършват по начин и в условията, които свеждат до минимум опасността от предаване на коронавирус инфекция. Въвеждаме следните мерки и режим на работа при проектиране, доставка и монтаж на дограма, щори и гаражни врати:

  • Офисът ни в Русе на ул. Николаевска 27 ще работи само с предварителна уговорка на телефон 088 364 7262 и в помещението ще се допуска само по едно лице. В офиса наш служител ще Ви обслужва с предпазна маска за лице.
  • В офиса няма да бъдат допускани лица без предпазна маска за лице.
  • В офиса няма да бъдат допускани лица с видими симптоми на респираторни / грипоподобни инфекции.
  • При огледи на адреси ще Ви посещава лице с предпазна маска за лице.
  • При монтаж служителите на фирмата ще спазват и ще изискват от Вас да спазвате минимум 1,5 метра дистанция между Вас и нашия екип. Желателно е клиентът или негов представител да не присъства в същото помещение, в което се извършва монтажа. Ако това е невъзможно, монтажният екип и клиентът / представителят трябва да бъдат задължително с предпазни маски за лице.
  • Огледи на адрес, монтажи и други услуги няма да бъдат извършвани при видими симптоми на респираторни / грипоподобни инфекции на собственика / ползвателя на имота.
  • Инструменти, автомобили и повърхности в помещения на фирмата се дезинфекцират на всеки два часа.
  • Помещения и автомобили се държат на постоянно проветрение, а когато това не е възможно, се проветряват на всеки два часа.
  • Служители на фирмата с видими симптоми на респираторни / грипоподобни инфекции няма да бъдат допускани на работното място.
  • Разстоянието между лицата при обслужване в офиса, при монтаж и при оглед ще се поддържа според препоръките на здравните власти – минимум 1,5 метра дистанция.

Ние продължаваме да сме тук за Вас, няма да спираме работа, докато това не ни бъде наложено от държавен орган или закон. Молим всички наши клиенти да запазят спокойствие и да не предприемат панически действия, но същевременно да спазват мерките за ограничаване на заразата с коронавирус.

Имате нужда от допълнителна информация?

Ние ще Ви се обадим

Въведете телефонния си номер тук и ние ще Ви звъннем до 10 минути (Понеделник-Петък, 09:00-17:00).

Изпратeте запитване

Попълнете формата за онлайн запитване. Ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа (Понеделник-Петък).

Обадете ни се

Обадете ни се като наберете 088 DOGRAMA, натискайки по веднъж бутона на телефона, който съдържа съответната буква. telnum-98x15px