Можем ли да подменим дограмата на нашето жилище в условията на пандемия с коронавирус COVID-19?

Към настоящия момент в Русе, Русенска област и съседните й области се счита за безопасно да подмените дограмата на Вашия дом при положение, че се спазват противоепидемичните и хигиенни мерки, предприети на национално и общинско ниво. Целият процес по проектиране, доставка и монтаж на дограма от TT Plast вече е съобразен със ситуацията, породена от COVID-19.

С цел услугите, които предлагаме, да се извършват по начин и в условията, които свеждат до минимум опасността от предаване на коронавирус инфекция, сме въвели следните мерки и режим на работа при проектиране, доставка и монтаж на дограма, щори и гаражни врати:

  • Офисът ни на ул. Николаевска 27 ще работи само с предварителна уговорка на телефон 088 364 7262 и в помещението ще се допуска само по едно лице. В офиса наш служител ще Ви обслужва с маска и ръкавици.
  • В офиса няма да бъдат допускани лица с видими симптоми на респираторни / грипоподобни инфекции.
  • При огледи на адреси ще Ви посещава лице с предпазна маска, ръкавици и калцуни.
  • При монтаж служителите на фирмата ще работят с предпазни маски и ръкавици.
  • Огледи на адрес, монтажи и други услуги няма да бъдат извършвани при видими симптоми на респираторни / грипоподобни инфекции на собственика / ползвателя на имота.
  • Инструменти, автомобили и повърхности в помещения на фирмата се дезинфекцират на всеки два часа.
  • Помещения и автомобили се държат на постоянно проветрение, а когато това не е възможно, се проветряват на всеки два часа.
  • Служители на фирмата с видими симптоми на респираторни / грипоподобни инфекции няма да бъдат допускани на работното място.
  • Разстоянието между лицата при обслужване в офиса, при монтаж и при оглед ще се поддържа според препоръките на здравните власти – минимум два метра дистанция.

Ние продължаваме да сме тук за Вас и молим всички наши клиенти да запазят спокойствие и да не предприемат панически действия, но същевременно да спазват мерките за ограничаване на заразата с коронавирус, предприети на национално ниво.

 Калкулатор за дограма и гаражни врати

Използвайте нашия интерактивен калкулатор за да пресметнете цената на Вашата дограма или гаражна врата.

Имате нужда от помощ или информация?
Свържете се с нас:

Обадете ни се

Обадете ни се като наберете 088 DOGRAMA, натискайки по веднъж бутона на телефона, който съдържа съответната буква. telnum-98x15px

Ние ще Ви се обадим

Въведете телефонния си номер тук и ние ще Ви звъннем до 10 минути
(Понеделник-Петък, 09:00-17:00).

Изпратeте запитване

Попълнете формата за онлайн запитване. Ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа
(Понеделник-Петък).