Ценова листа за комарници (на панти)

 

ТТ Пласт изработва качествени мрежи против насекоми от първокласни прахово боядисани алуминиеви профили. Цените според различните размери на комарника са описани в таблиците по-долу.

За очертанията на град Русе, транспортът до един адрес е 20лв еднократно, без значение броя на комарниците (включва две идвания – едно за вземане на размери и едно за монтаж). За населени места извън Русе се заплаща 15лв еднократно плюс 1.50лв на километър. Монтажът на комарници е безплатен.

Цени на бели комарници

Срокът за изработка на бели комарници е 10 работни дни след вземане на размери и уточняване на цвета. При вземане на размери се заплаща капаро в размер на 50% от стойността на поръчката. Искате Вашия комарник (бял цвят) за по-малко от 48 часа? Тогава вижте нашата оферта Комарници Експрес!

Цени на цветни комарници

Срокът за изработка на цветни комарници е 12 работни дни след вземане на размери и уточняване на цвета. При вземане на размери се заплаща капаро в размер на 50% от стойността на поръчката.

Поръчайте сега

Поръчайте онлайн

Попълнете онлайн формуляра за поръчка на комарници. Ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа
(Понеделник-Петък).

Ние ще Ви се обадим

Въведете телефонния си номер тук и ние ще Ви звъннем до 10 минути
(Понеделник-Петък, 09:00-17:00).

Обадете ни се

Обадете ни се като наберете 088 DOGRAMA, натискайки по веднъж бутона на телефона, който съдържа съответната буква. telnum-98x15px