Доставка и плащане

Доставка

Всички цени в сайта са с включен 20% ДДС и са с включен монтаж.

Доставката за град Русе е 20лв еднократно за адрес, независимо от броя на изделията. За всички останали населени места: 20лв еднократно, плюс 1.30лв на километър в едната посока, отново еднократно, независимо от броя на изделията. Например, Николово е на 7 километра от Русе, следователно цената за доставка до Николово е 20лв + (7км х 1.30лв = 9.10лв) = тотал: 29.10лв.

Плащане

ТТ Пласт ЕООД, собственик на сайта dogramaruse.com приема плащане чрез следните начини:

С банкова карта през сайта dogramaruse.com (виртуален ПОС) – Нашият онлайн калкулатор изчислява абсолютно точно цената на Вашата дограма. Не се тревожете за абсолютно точните размери, вариациите са рядко и в много малки граници. Ако след професионално вземане на размерите има малка корекция, ние ще Ви уведомим за най-често незначителната сума за доплащане или за възстановяване. В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми се извършва чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането, в срок от 5 работни дни.

В брой или с банкова карта на Вашия адрес – при огледа на Вашия обект и вземането на размери, можете да заплатите на нашия консултант капаро или цялата сума в брой или с карта през нашия сайт. Транзакциите са защитени и криптирани. Срещу сумата ще получите договор на оригинална фирмена бланка, както и потвърждение по e-mail, ако пожелаете такова.

В брой или с банкова карта в нашия офис – Вие или ваш представител можете да посетите нашия офис в Русе, ул. Николаевска 27 и да заплатите капаро или цялата сума в брой или с банкова карта.

В брой на каса на Easy Pay – от всяка точка на България, където има каса на Easy Pay. Таксите и комисионите на Easy Pay са за сметка на клиента.

С банков превод – издаваме фактура с платежно нареждане. След заплащането й изпълняваме Вашата поръчка.

През PayPal – за потребители, регистрирани в PayPal. Ние ще изпратим електронна фактура до Вашия e-mail адрес, по която Вие можете да извършите плащане с PayPal.

Възстановяване на суми

Поради характера на продуктите предлагани в този сайт (всички изделия се изработват по уникалните размери и изисквания на клиента), отмяна на поръчки и връщане на стоки/изделия не е разрешена. Следователно заплатени суми не се възстановяват. Изключение правят следните случаи:
– Възстановяване на надплатена сума поради по-малки точни размери, взети на обект – в случай, че клиентът е заплатил онлайн през нашия сайт, за точни размери се смятат размерите, които са взети професионално от представител на Продавача и одобрени от клиента в протокол или договор за поръчка (огледът се извършва след заплащане онлайн). Вариациите са рядко и в много малки граници. Ако след професионално вземане на размерите има малка корекция, ние ще Ви уведомим за най-често незначителната сума за доплащане или за възстановяване.
– Случаи, в които по вина на Продавача размерите или характеристиките на изделието не съвпадат с тези, които Потребителят е поръчал, или изделието не функционира правилно поради производствен дефект и Продавачът не е в състояние да ремонтира или подмени изделието. В този случай, се възстановява само стойността на дефектното изделие или част, а не на цялата поръчка. За повреди или неправилно функциониране причинено от неправилен монтаж, отговорността за поправка или подмяна на изделието е на лицето, извършило монтажа.

В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми се извършва чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането, в срок от 5 работни дни.