За нас

Ние, създателите на dogramaruse.com вложихме 26 години бизнес опит в нашия бизнес модел. Като семейна фирма работихме повече от четвърт век и сме минали през няколко бизнес сектора, всеки от които спомогна за оформянето на нашата бизнес етика и коректност. ТТ Пласт ЕООД е собственик на марките „Дограма Русе“ и „ТТ Пласт“ и управлява и администрира dogramaruse.com. Можете да откриете нашите данни за контакт в секция Контакт на нашия сайт. Адресът на управление на фирмата е вписан в нашите Условия за ползване.

Ние все по-успешно се налагаме на пазара в Русе и региона, износът ни за страни от Европейския съюз стабилно расте, а клиентите ни придобиват все по-голямо доверие в нас. Високото качество на материалите, добре контролираните процеси и внимателният подбор на нашите партньори означават гаранция за продукти от висок клас и дълъг експлоатационен живот. А нашите цени винаги са добри благодарение на постоянните оптимизации и стремеж към ефективност, подпомагани от редовни високотехнологични обновления.

години бизнес опит

Покритие в

населени места

%

гаранция за удовлетвореност

Свържете се с нас

Ние ще Ви се обадим

Въведете телефонния си номер тук и ние ще Ви звъннем до 10 минути
(Понеделник-Петък, 09:00-17:00).

Изпратeте запитване

Попълнете формата за онлайн запитване. Ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа
(Понеделник-Петък).

Обадете ни се

Обадете ни се като наберете 088 DOGRAMA, натискайки по веднъж бутона на телефона, който съдържа съответната буква. telnum-98x15px