Условия за ползване

Общи условия за ползване

 

Тези Общи условия уреждат взаимоотношенията между нашия сайт и потребителите на сайта. Чрез използване на „dogramaruse.com“ потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.

  1. Собственост и правила за ползване

Собственик и администратор на dogramaruse.com е Адапт Про ООД, дружество регистрирано в България, ЕИК: 202181359, ИН по ДДС: BG202181359, седалище и адрес на управление гр. Кубрат 7300, ул. Цар Освободител 55.

Адапт Про ООД  (наричан по-долу също и „Продавач“ или „ние“, или „нас“) дава на вас (наричани по-долу също и „Потребител“ или „клиент“, или „вие“, или „вас“)  право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани в този Web сайт (наричан по-долу „Сайт“) само за лична употреба с нетърговска цел. Не се разрешава материалите на този Сайт да се копират, публично разпространяват или раздават, променят или употребяват в други уеб сайтове, по какъвто и да е начин и с каквато и да било търговска или нетърговска цел. Съдържанието на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права.

Всички използвани имена, знаци, символи на продукти и търговски марки, публикувани в Сайта, са защитени от авторско право и са притежание на техните собственици.

  1. Цени, поръчки и обработване на поръчките

Всички цени в Сайта са в Български Лева (BGN) с включен 20% Български ДДС. В описанието на артикула е пояснено дали цената включва монтаж. Условията за доставка са подробно описани в раздел „Доставка“ на Сайта. Вътреобщностни доставки към лица регистрирани по ДДС в други държави-членки ще бъдат променени като ДДС се начислява със ставка 0%. Премахването на 20%-ната ставка от поръчката се осъществява от упълномощен оператор или администратор на Сайта, след което клиентът, който има право да извършва вътреобщностно придобиване, получава нов тотал за плащане с 0% ДДС.

За да направите поръчка, трябва да имате навършени минимум 18 години.

Всички поръчки направени през Сайта трябва да бъдат одобрени от нас. При подаване на поръчка, Потребителят получава e-mail потвърждение, че заявката му е стигнала до нашия административен отдел. Задължение на Потребителя е да провери и да се убеди в точността и верността на e-mail адреса, както и всички останали данни изисквани за осъществяване на поръчка. E-mail уведомлението не е потвърждение, че ние сме приели вашата поръчка. За поръчани услуги, поръчката ви ще бъде приета и договорът за покупко-продажба ще се счита за сключен, когато ние прегледаме поръчката ви, свържем се с вас за да уточним евентуална необходимост от корекции или особености, потвърдим крайната сума за плащане и получим плащането. За поръчани стоки/изделия, поръчката ви ще бъде приета и договорът за покупко-продажба ще се счита за сключен, когато ние прегледаме поръчката ви, свържем се с вас за да уточним евентуална необходимост от корекции или особености, потвърдим крайната сума за плащане, получим плащането и експедираме поръчаните стоки/изделия.

  1. Доставка / Географско Покритие

Подробни данни за начините и цените за доставка, могат да се открият в секция „Доставка“ на Сайта.

Въпреки, че полагаме голямо старание да доставим поръчаните продукти в указания в описанието на продуктите срок, този срок е информативен и ориентировъчен. Адапт Про ООД не носи отговорност за забавяне на доставката или услугата, както и за каквито и да било произхождащи от това имуществени и неимуществени вреди.

Всички артикули в Сайта се предлагат до изчерпване на наличностите.

  1. Отмяна на поръчки и връщане

4.1. Отмяна на поръчки и връщане на стоки/изделия

Поради характера на продуктите предлагани в този сайт (всички изделия се изработват по уникалните мерки и изисквания на клиента), отмяна на поръчки и връщане на стоки/изделия не е разреш